vineri, 11 martie 2016

Instalare Simple CRM

   Simple CRM instalat local, în birourile noastre, pe computerele noastre, nu este posibil.

     Software-ul Simple CRM este în "cloud", deci este disponibil numai on-line. "Cloud"-ul este mai avantajos decât o instalare locală.

     Într-adevăr, în "cloud", nu este nevoie de a cumpăra un server, nu este nevoie de departamentul IT pentru a face întreținere, nu este nevoie de departamentul IT pentru a obține noi abilități de întreținere, nici un risc de întrerupere a serviciilor, nici o taxă suplimentară pentru actualizare (o actualizare pe site înseamnă mutarea unui tehnician cu costuri suplimentare pentru fiecare actualizare), nu se întrerupe la actualizări, deoarece acestea sunt pe timp de noapte (o actualizare a software-ului pe site înseamnă în medie de patru ore de nefuncționare).

      În plus, software-ul CRM on-line este accesibil în afara rețelei închise a companiei, software-ul CRM on-line comunică cu telefoane mobile și tablete.

     În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că Simple CRM oferă criptarea tuturor comunicațiilor, precum și criptarea totală a tuturor datelor și a documentelor. De asemenea,  de 4 ori pe zi, se face un backup al tuturor datelor într-un format criptat / securizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu